Συχνές Ερωτήσεις

Έχει το Mangata Seaside Hotel εστιατόριο στον χώρο του;

Το Mangata Seaside Hotel διαθέτει 1 εστιατόριο: ΑΝΕΜΟΙΑ

Πόσοι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν στο Mangata Seaside Hotel;

Το Mangata Seaside Hotel μπορεί να φιλοξενήσει τον ακόλουθο αριθμό επισκεπτών: 3 επισκέπτες Για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε την ανάλυση των επιλογών διαμονής σε αυτή τη σελίδα.

Πόσο κοστίζει η διαμονή στο Mangata Seaside Hotel;

Οι τιμές στο Mangata Seaside Hotel μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμονή σας (π.χ. ημερομηνίες που επιλέγετε, πολιτική ξενοδοχείου κ.λπ.). Δείτε τις τιμές εισάγοντας τις ημερομηνίες σας.

Έχει μπαλκόνι το Mangata Seaside Hotel;

Ναι, υπάρχουν επιλογές σε αυτό το κατάλυμα που διαθέτουν μπαλκόνι. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν και τις άλλες εγκαταστάσεις στο Mangata Seaside Hotel σε αυτή τη σελίδα.

Πόσο απέχει το Mangata Seaside Hotel από το κέντρο των Ροβιών;

Το Mangata Seaside Hotel απέχει 350μ. από το κέντρο των Ροβιών.

Τι μπορεί να κάνει κανείς στο Mangata Seaside Hotel;

Το Mangata Seaside Hotel προσφέρει τις ακόλουθες δραστηριότητες/υπηρεσίες (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις): Πεζοπορία Κολύμβηση με αναπνευστήρα Καταδύσεις Αλιεία Μπροστά στην παραλία Περιηγήσεις με τα πόδια Πακέτα σπα/ευεξίας Θεματικές βραδιές δείπνου Παραλία Μάθημα μαγειρικής Ιππασία Ξενάγηση ή μάθημα για τον τοπικό πολιτισμό

Ποιες είναι οι ώρες check-in και check-out στο Mangata Seaside Hotel;

Το check-in στο Mangata Seaside Hotel πραγματοποιείται από τις 15:00 και το check-out μέχρι τις 11:00.

Τι είδους πρωινό σερβίρετε στο Mangata Seaside Hotel;

Οι επισκέπτες που μένουν στο Mangata Seaside Hotel μπορούν να απολαύσουν πρωινό με υψηλή βαθμολογία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους (βαθμολογία σχολίων επισκεπτών: 10,0). Οι επιλογές πρωινού περιλαμβάνουν: À la carte Πρωινό

Πόσα υπνοδωμάτια έχει το Mangata Seaside Hotel;

Το Mangata Seaside Hotel διαθέτει τον ακόλουθο αριθμό υπνοδωματίων: 1 υπνοδωμάτιο Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ελέγξτε την ανάλυση των επιλογών διαμονής σε αυτήν τη σελίδα.

    Εγγραφείτε στο newsletter μας

    Accessibility Toolbar