Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις

Χαρτογραφώντας ένα βιώσιμο μονοπάτι: Οι οικολογικές μας δεσμεύσεις

Σ

το Mangata Seaside, κατανοούμε τη σημασία της περιβαλλοντικής διαχείρισης και έχουμε καταστήσει τις δεσμεύσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη ακρογωνιαίο λίθο των δραστηριοτήτων μας. Έτσι, έχουμε ακολουθήσει μια σειρά πρακτικών για να ελαχιστοποιήσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα και να προωθήσουμε μια πιο πράσινη προσέγγιση στη φιλοξενία.

Enviromental Impact Evia | Mangata Seaside | Rovies, Evia

Μετά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, τοποθετήσαμε σύγχρονα υλικά μόνωσης για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Επιπλέον, αντικαταστήσαμε όλες τις απαρχαιωμένες ηλεκτρικές συσκευές με ενεργειακά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις. Για τη θέρμανση του νερού, βασιζόμαστε σε ηλιακούς συλλέκτες και αντλία θεμρότητας, εξασφαλίζοντας σταθερή παροχή ζεστού νερού καθ' όλη τη διάρκεια του έτους χωρίς να αυξάνουμε το αποτύπωμα άνθρακα. Ακόμη, τα φώτα κήπου μας έχουν αναβαθμιστεί σε φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές. Στο εστιατόριό μας, είμαστε υπερήφανοι για την προμήθεια τοπικών, εποχιακών υλικών και την καλλιέργεια προσωπικών σχέσεων με τοπικούς παραγωγούς. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο ενισχύει τις γεύσεις των πιάτων μας, αλλά υποστηρίζει επίσης την τοπική οικονομία και μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της μεταφοράς αγαθών. Για να προωθήσουμε τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα, υιοθετούμε σταδιακά τεχνικές μηδενικών αποβλήτων και καλλιεργούμε κάποια από τα βότανά μας στον κήπο μας

Enviromental Impact Evia | Mangata Seaside | Rovies, Evia

Πρόσφατα, ολοκληρώσαμε ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Coca-Cola, εξοπλίζοντάς μας με τις γνώσεις και τα εργαλεία για την εφαρμογή περιβαλλοντικά φιλικών πρακτικών. Κατανοούμε ότι υπάρχει ακόμα σημαντικό περιθώριο βελτίωσης, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και άλλο.

    Εγγραφείτε στο newsletter μας

    Accessibility Toolbar