Όλοι είναι Καλοδεχούμενοι: Μόλις λάβαμε το σήμα Travel Proud!

Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για την κατάκτηση ενός ορόσημου που κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας! Αυτό δεν είναι άλο από τη λήψη του σήματος Travel Proud από την Booking.com – μια αναγνώριση που υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για συμπεριληπτικά ταξίδια, χωρίς αποκλεισμούς.

Εδώ στο Mangata Seaside, πιστεύουμε στη δύναμη της φιλοξενίας και των ταξιδιών να φέρνει κοντά ανθρώπους και να καλλιεργεί ουσιαστικές σχέσεις. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η ιδιοκτησία μας δεν είναι απλώς ένα μέρος διαμονής, αλλά ένα φιλόξενο σπίτι για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, προσανατολισμού ή καταγωγής. Η φιλοξενία, στην πραγματική της ουσία, είναι για όλους. Η απόκτηση του Proud Travel Badge υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας σε αυτήν την πεποίθηση.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο η αρχή. Σηματοδοτείται ένα νέο κεφάλαιο στη συνεχή προσπάθειά μας να προωθήσουμε τη συμπεριληπτικότητα τόσο στο κατάλυμα μας, όσο και στην περιοχή. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τις αξίες που αντιπροσωπεύει αυτή η πιστοποίηση και να προσπαθούμε συνεχώς να υπερβούμε τις προσδοκίες που θέτει για φιλοξενία χωρίς αποκλεισμούς.

Τί είναι το σήμα Travel Proud?

Η πιστοποίηση Travel Proud είναι μια πρωτοβουλία της Booking.com που ενημερώνει τους ταξιδιώτες για το τι μπορούν να περιμένουν όταν επιλέγουν να μείνουν σε ένα πιστοποιημένο κατάλυμα. Για την επίτευξη αυτής της πιστοποίησης απαιτείται η ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής συνεδρίας Proud Hospitality, ενός διαδραστικού διαδικτυακού μαθήματος διάρκειας 75 λεπτών. Αυτή η συνεδρία βοηθά τους ιδιοκτήτες ή/και διαχειριστές καταλυμάτων να κατανοήσουν τα μοναδικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν συχνά οι ταξιδιώτες LGBTQ+. Παρέχει πληροφορίες και κατευθύνσεις για το πώς να δημιουργηθεί ένα πιο φιλόξενο και συμπεριληπτικό περιβάλλον, βλέποντας τις καταστάσεις μέσα από μιαπιο ολιστική οπτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar